Хмельниччина: у Летичеві діятиме Всеукраїнський психосоціальний проєкт

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Unsplash/Ху Чен

Міжнародна гуманітарна організація "Людина в біді" ("People in Need"), що працює в сферах гуманітарної допомоги, прав людини, освіти та соціальної роботи, ініціювала та запропонувала Летичівській громаді долучитися до Всеукраїнського проєкту надання психосоціальної допомоги, який є дуже актуальним нині.

Про це повідомили на сторінці Летичівської громади у соцмережі.

Міжнародна гуманітарна організація "Людина в біді" з 2014 року активно працює в напрямку надання різнобічної психосоціальної допомоги на підтримку мешканців України. На території Летичівської громади планується розповсюдження друкованої продукції про діяльність гуманітарної організації "Україна в біді", сприяння у майбутньому відкритим, різноманітним заходам та зустрічам психологів з учителями, батьками, дітьми у співпраці з фахівцями гуманітарної організації.

"Міжнародна організація "Людина в біді" готова до співпраці з Летичівською громадою, відкрита до втілення спільних проєктів, проведення цікавих заходів, з радістю зустріне та розгляне зустрічні пропозиції та креативні ідеї", — зазначають у повідомленні.

Новости Украины