На Київщині чоловік під дією наркотиків палицею забив до смерті власну матір

У Яготині Київської області чоловік під дією наркотиків жорстоко побив власну матір дерев’яною палицею. Від отриманих травм пенсіонерка померла на місці події.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, днями до них надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків міста Яготин донька виявила тіло своєї 74-річної матері.

«Було встановлено, що до вчинення правопорушення може бути причетний 45-річний син потерпілої, з яким вони разом проживали. Кривдник завдав своїй матері численні удари по тілу, внаслідок чого остання померла», – розповіли в поліції.

У прокуратурі Київщини додали, що в момент скоєння злочину затриманий перебував у стані наркотичного сп’яніння і бив жінку не тільки руками, але й дерев’яною палицею.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику повідомили про підозру – йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Бучанському районі Київської області чоловік під час конфлікту вбив сина. Зловмисника затримали, коли він збирався повіситись.

Джерело

Новости Украины