На Київщині провалився під лід та загинув 9-річний хлопчик

У Білогородці Київської області у вівторок, 7 лютого, потонув 9-річний хлопчик. Тіло дитини знайшли під кригою місцевої водойми.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Обставини трагедії встановлюють слідчі.

«Страшна трагедія у Білогородці. 9-річний Віталік провалився під кригу і загинув. Вчора хлопчик пішов з дому в 15:30 і лише через три години батьки виявили, що дитина зникла. Тіло учня третього класу знайшли під кригою місцевої водойми», – розповів Нєбитов.

Генерал поліції висловив глибокі співчуття батькам та рідним загиблого хлопчика.

«Закликаю усіх батьків з усією серйозністю віднестися до дозвілля своїх дітей, недбалість і легковажність може мати непоправні наслідки і вартувати життя», – резюмував Нєбитов.

Нагадаємо, у неділю, 11 грудня, в смт Семенівка Кременчуцького району Полтавської області 16-річний хлопець потонув у озері Крива Руда. Переходячи по мосту, підліток спіткнувся, впав з нього та провалився під кригу.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у селі Нижча Дубечня Київської області на озері потонув чоловік. Щоб дістати тіло загиблого з під льоду викликали рятувальників.

Джерело

Новости Украины