На Київщині врятували чоловіка, який мало не загинув у палаючому будинку. Фото

У селі Мотовилівка Київської області сталась пожежа в приватному житловому будинку на площі 120 квадратних метрів. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували чоловіка.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Причини виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, інформація про пожежу в житловому будинку в селі Мотовилівка до них надійшла 11 січня о 03:00.

«По прибуттю на місце виклику було встановлено, що вогнем охоплено покриття двохповерхового житлового будинку на площі 120 кв. м. У ході розвідки було виявлено потерпілого чоловіка, якого передано працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Пожежу локалізовано о 05:09 та повністю ліквідовано о 05:50», – уточнили в ДСНС.

Нагадаємо, у селі Софіївська Борщагівка Київської області у вівторок, 10 січня, стався вибув у магазині. За попередньою інформацією, його причиною був акумулятор, підключений до інвертора.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Софіївській Борщагівці Київської області 10 січня сталась пожежа в квартирі багатоповерхового будинку. На жаль, через припарковані авто рятувальники втратили чимало часу, щоб дістатися до місця події.

Джерело

Новости Украины