На Львівщині чоловікам 2006 року народження слід з’явитися до призовної дільниці – наказ

Фото: ДМР

 

У Дрогобицькій міській раді Львівщини оприлюднили наказ начальника Дрогобицького центру комплектування та соціальної підтримки з вимогою чоловікам 2006 року народження слід з’явитися до призовної дільниці.

До відома громадян чоловічої статі, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше, доводимо Наказ начальника Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Миколи Лисака від 01.12.2022 № 559 « Про приписку громадян України 2006 р.н. чоловічої статі до призовної дільниці Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки».

Наказ

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 2 січня 2023 року по 31 березня 2023 року оголошується приписка до призовної дільниці Дрогобицького району Львівської області громадян чоловічої статі 2006 року народження.

Явці для приписки підлягають усі громадяни чоловічої статі, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Дрогобицького району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

Усі громадяни чоловічої статі, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Дрогобич, вул. Сагайдачного,63 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою 13 січня 2023 р., маючи при собі документи, які посвідчують особу.

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як повідомлялося, Кабмін продовжив відстрочку від призову для окремих категорій громадян.

 

Джерело

Новости Украины