Українців запрошують віддати останню честь Герою України Юрію Шухевичу

Фото: УНІАН

Українців запрошують приєднатися і віддати останню честь Герою України Юрію Шухевичу.

Рідні Юрія Шухевича повідомили, що прощання з Юрієм Шухевичем  відбудеться у п’ятницю, 9 грудня у Соборі Святого Юра у Львові з 15:00 год.

Опісля, відбудеться Парастас у Гарнізонному Храмі о 19:00 год (9 грудня). Чин похорону розпочнеться у суботу, 10 грудня, об 11.00 год у Гарнізонному храмі Св. Петра і Павла і завершиться на Личаківському цвинтарі.

«Громадо, Друзі, Родино. Хочемо повідомити вам, що п. Юрко вже у рідному Львові. Запрошуємо спільно провести в останню путь Українця з великої букви, який Україну любив понад усе. Все своє життя він присвятив Україні і Богові, що йому давало силу винести той важкий хрест, який йому був суджений, гідно і мужньо. Тепер наш обов’язок гідно віддати шану герою.

Прощання з п. Юрієм відбудеться у п’ятницю, 9 грудня у Соборі Святого Юра з 15:00 год.

Опісля, відбудеться Парастас у Гарнізонному Храмі о 19:00 год. (9 грудня)

Чин похорону розпочнеться у суботу, 10 грудня, о 11.00 год у Гарнізонному храмі Св. Петра і Павла і завершиться на Личаківському цвинтарі.

На велике прохання п. Юрія та його сім’ї, просимо розглянути можливість не тратитися на квіти та вінки, а натомість ці кошти пожертвувати на підтримку наших захисників Збройних Сил України», зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, 22 листопада, на 90-му році життя помер Герой України, син командувача ОУН-УПА Романа Шухевича, громадський діяч, народний депутат України VIII скликання Юрій Шухевич. Останні хвилини життя знаменитий українець провів у Німеччині, де перебував на лікуванні.

 

Джерело

Новости Украины