На Львівщині завершують реконструкцію дороги між Городком та Крижовою: що вже зробили, — ФОТО

Станом на 22 грудня на Львівщині завершують ремонтні роботи на трасі Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка на ділянці між Городком та Крижовою.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області. Дорогу відремонтували, нанесли горизонтальну дорожню розмітку, встановили дорожні знаки та сигнальні пластикові стовпчики. Наразі облаштовують бар’єрне огородження та турнікети.

Проводять також ремонтні роботи на кільцевій транспортній розв’язці на пересіченні доріг Львів – Самбір – Ужгород та Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Дорожники облаштовують тротуари та замощують внутрішню площу кільця.

Ремонтувати зазначену ділянку дороги розпочали у 2019 році. У рамках ремонту розширили проїзну частину, влаштували водовідведення, конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття із попереднім укріпленням основи та тротуари в межах населених пунктів.

Вартість робіт становить 175 млн грн. Ремонтні роботи виконує підрядна організація Автомагістраль-Південь.

Зазначимо, ремонт дороги Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка триває одразу на кількох ділянках. Шлях від Миколаєва до Повітно вже відкрили для проїзду.

Читайте також: Який вигляд мають головні ялинки міст Львівщини до Нового 2021 року, — ФОТО

Источник

Новости Украины