На перший в Україні електрокрос Peugeot оголошено ціни

Французька компанія Peugeot представляє в Україні свій найпопулярніший кросовер 2008, який тепер доступний у 100% електричному виконанні. Новинка вже скоро з’явиться в Україні.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Peugeot е-2008 – це нова сторінка в історії компанії та ще один крок до повної електрифікації бренду. Автомобіль втілює в собі оригінальний дизайн та впізнаваний стиль, інноваційні технології, комфорт, потужний електродвигун і запас ходу до 330 км.

Електрокросовер е-2008 має електромотор потужністю 100 кВт (136 к.с.) та крутний момент 260 Нм. Електричний силовий агрегат дозволяє розвивати максимальну швидкість до 150 км/год, а розгін 0-100 км/год займає 9 секунд.

Акумулятор місткістю 50 кВт працює під напругою 350 вольтів. Для заряджання батареї від 20% до 80% потрібно лише 30 хвилин при використанні «швидкої» зарядки потужністю 100 кВт або близько п’яти годин для заряду до 100% у разі використання зарядного пристрою типу Wallbox. Останнє можливе завдяки тому, що е-2008 оснащений вбудованим зарядним пристроєм-інвертором потужністю 11 кВт. Запас ходу новинки – до 330 км.

Інтер’єр оригінально поєднує кольорову палітру, повний набір сучасних технологій, вишуканий дизайн та високу якість оздоблювальних матеріалів. Головна відмінна риса інтер’єру е-2008 – фірмова концепція салону i-Cockpit 3D з голографічним дисплеєм. Також в автомобілі встановлено сучасне мультимедіа з 10-дюймовим широкоформатним сенсорним дисплеєм, що підтримує Android Auto та Apple Car Play. Завдяки фірмовому додатку MyPeugeot можливо контролювати параметри авто й відстежувати важливу інформацію.

Peugeot е-2008 буде запропоновано в Україні у топовій комплектації GT. Електрокросовер оснащений ABS, ESP, а також пакетом «Безпека», що включає адаптивний круїз-контроль із функцією повної зупинки Stop&Go, системи попередження про зіткнення та екстреного гальмування у міському циклі руху Active Safety Brake, утримання в смузі руху Lane Positionning Assist та розпізнавання втоми водія.

Що стосується комфорту управління, то кросовер оснащений переднім та заднім датчиками паркування та високоякісною задньою камерою на 180 градусів. А в темну пору доби допоможуть світлодіодні Full LED фари з адаптивним дальнім світлом High Beam Assist.

Вартість повністю електричного Peugeot е-2008 у топовій комплектації GT стартує з 1 369 000 грн.

Як розповідав раніше OBOZREVATEL, дизельний пікап Peugeot Landtrek готується прибути до України.

Джерело

Новости Украины