На поталу душі діток віддаєте — рашисти продемонстрували в Мелітополі феєричний кліп

На растерзание души деток отдаете - рашисты продемонстрировали в Мелитополе феерический клип

Російська пропаганда справно працює на всіх напрямах. На честь Хелловін невідомий нікому російський співак створив повчальне послання батькам.

Відео швидко підхопили мелітопольські паблики глибоко ватного спрямування.

У кліпі, схоже знятим за рахунок якоїсь секти, виконавець закликає батьків згадати російських богатирів та принцес,
не губити дітей, і не "вирувати на дітей огидну маску поганої мразі з жахливої ​​казки". Сам факт скласти в риму стільки "добрих" слів, що вже сам собою захоплює.

Далі йде розповідь про малюка, який лякає людей у ​​жахливому костюмі монстра, згубною грою себе змінює — "ковтає отрута його душа".

Відеоряд до балади педагогічних настанов — відповідно пронизливий. Чого варте тільки зникнення виконавця в кінці кліпу в променях сонця, що випілює, — дуже двояко.

Споконвічно російська звичка шукати ворогів всюди, стара як світ. Ніхто не здивований, особливо після скандалів, які влаштовували фанатичні росіянки у місцях торгівлі гарбузів на своїй батьківщині. Не здивуємося, якщо гарбуза у Росії скоро теж заборонять.

Ну, а тепер з нетерпінням чекаємо на Новий рік, і нового повчального кліпу.

Адже не секрет, що до традиції прикрашати ялинку мішурою та гірляндами, її, як жертвопринесення, прикрашали чиїсь кишки та шматки м'яса, тим самим приносячи жертвопринесення злим духом. Ну, а прообраз доброго діда Мороза, який сформувався зі слов'янського бога Карачуна (Чорнобога), і зовсім благодатний ґрунт для творчості ватників.

Але викривлена ​​реальність для росіян – звичайне явище. Розповідати російським дітям про те, що вбивати українців — це добра справа, і при цьому барвисто хаяти невинний Хелловін — це не когнітивний дисонанс нації фашистів XXI століття, це інше…

 

Джерело

Новости Украины