На Шерстянці розпродаватимуть комунальне майно

Чернігівська влада налаштована зменшити витрати на утримання приміщень та земельних ділянок комунальної власності, продавши у приватні руки ті об’єкти, які вважаються «зайвими».

Зокрема, звільниться приміщення, де перебуває територіальний центр соціального обслуговування Новозаводського району (вул. Текстильників, 25; мікрорайон Шерстянка).

Причому на саму будівлю у міській раді не покладають якихось планів, адже вона без фундаменту, і ремонту, за словами міського голови Чернігова Владислава Атрошенка, не підлягає. А от землю планують вигідно прилаштувати.

– Це шикарна ділянка на продаж, тож виставляємо її на аукціон. Завдання – продати за максимальну ціну. Щоб торгувалися і заплатили реальну ціну за ділянку, – поставив завдання міський голова. Орієнтовний час проведення торгів – осінь 2021 року.

Також фонд комунального майна отримав вказівку вивчити ситуацію з іншою адресою на Шерстянці – вул. Ціолковського, 8.

Там розташовані приміщення дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ №2), в якій тренуються юні волейболісти, легкоатлети та майбутні чемпіони з настільного тенісу.

– Там є вільні площі, які не використовуються, – звернувся міський голова до підлеглих. – Якщо немає застережень… Вивчіть ситуацію.

Нагадаємо, раніше стало відомо, про запланований до літа 2021 року переїзд Департаменту соціального захисту населення Чернігівської міської ради з вул. Шевченка, 44 до колишньої будівлі Новозаводської райради (вул. Мазепи, 19).

Источник

Новости Украины