На Вінниччині люди на колінах зустріли загиблого військового Максим Шуляк

21 січня в село Білоусівка Тульчинської громади «на щиті» повернувся військовий Максим Шуляк. Жителі села навколішки зустріли загиблого земляка.

Про це повідомили в Тульчинській міській територіальній громаді.

Шуляк Максим Володимирович народився 8 березня 1989 року в м.Гайсин. Дитячі роки провів в селі Білоусівка біля бабусі Ліди Сергіївни.

Навчався у м.Немирів та у с.Білоусівка. Навчався у фінансово-економічному університеті у м.Вінниці. У 2009 році проходив строкову службу у Збройних Силах України. У 2012 році закінчив Державний податковий університет в м.Ірпінь. З 2014 року працював на ТОВ «Вінницька птахофабрика» та ТОВ «ЛВН Лімітед».

31 травня 2022 року пішов добровольцем на війну. Солдат Шуляк Максим Володимирович служив гранатометник 1 механізованого відділення – бойової машини 3 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А4472. Він мужньо захищав усіх нас та рідну країну від окупантів, гідно виконував свій обов’язок перед Батьківщиною, до останнього відстоюючи її свободу та незалежність, виборюючи щасливе майбутнє для кожного українця.

15 січня загинув у Донецькій області.

22 січня 2023 року оголошено днем жалоби в Тульчинській міській територіальній громаді.

Вічна пам’ять загиблому військовому!

Щирі співчуття рідним та близьким!

На Вінниччині люди на колінах зустріли загиблого військового Максим Шуляк

На Вінниччині люди на колінах зустріли загиблого військового Максим Шуляк

Джерело

Новости Украины