На Вінниччині вночі горів магазин та дві будівлі

Протягом минулої доби, 26-27 квітня на Вінниччині рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж, які виникли на території Немирівської, Шпиківської та Калинівської територіальних громад. Причиною пожеж стали короткі замикання електромережі.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

26 квітня о 22:17 виникло загорання продуктового магазину в с.Торків Шпиківської територіальної громади Тульчинського району. Бійці ДСНС оперативно ліквідували загорання на площі 10 кв.м та не допустили поширення полум’я на все приміщення. Однак, вогонь встиг знищити торговельне обладнання та внутрішнє оздоблення магазину. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа сталася 26 квітня о 17:09 в с. Подільське Немирівської територіальної громади. Там, загоряння виникло також через коротке замикання. На щастя, бійці ДСНС пожежу швидко ліквідували.

Вже вночі, 27 квітня о 01:15 на лінію Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди в м. Калинівка. На місці події рятувальники встановили, що вогнем охоплено дах господарчої споруди на площі 100 кв.м. О 02:00 пожежу локалізовано, а о 02:41 ліквідовано. Причина, що призвела до загорання встановлюється фахівцями. До ліквідації даної пожежі від ДСНС залучалося чотири чоловіки особового складу та один спецавтомобіль.

Рятувальники закликають вінничан дотримуватись правил пожежної безпеки побуті.

На Вінниччині вночі горів магазин та дві будівлі

Джерело

Новости Украины