На Вінниччині у ДТП загинув 44-річний водій вантажівки

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Місце аварії за участю двох вантажівок. Фото: ГУ Нацполіції у Вінницькій області

На Вінниччині у ДТП за участю двох вантажівок загинув водій однієї з них. Сталася аварія 27 грудня у Хмільницькому районі.

Як повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції у Вінницькій області, поблизу села Махнівка 43-річний водій вантажівки Mercedes-Benz Actros, житель Львівської області, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем DAF, яким керував 44-річний мешканець Житомирщини.

Фото: ГУ Нацполіції у Вінницькій області

Внаслідок аварії обох водіїв затиснуло в салонах автівок. Правоохоронці разом із рятувальниками за допомогою спецобладнання витягли травмованого та загиблого кермувальників. 44-річний водій вантажівки DAF отримав травми, несумісні з життям. Іншого водія госпіталізували. У нього також взяли зразки крові, аби дізнатися, чи був він тверезим. Автомобілі ж помістили на арештмайданчик.

Фото: ГУ Нацполіції у Вінницькій області

Усі обставини цієї аварії з'ясовують у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Покарання за таке порушення — позбавлення волі до восьми років.

Новости Украины