НБА: «Бостон» обіграв чинного чемпіона «Торонто» та вийшов у фінал Східної конференції

В НБА визначилися два фіналісти Східної конференції. Другу путівку в фінал здобув «Бостон», який у сьомому матчі серії плей-офф обіграв «Торонто».

У перший трьох чвертях останнього матчу між «Бостоном» та «Торонто» точилася рівна боротьба на майданчику. Тож навіть на четверту чверть команди виходили за мінімальної переваги «Селтікс» у рахунку 72:71.

Нагадаємо В Україні дозволили проводити футбольні матчі з глядачами: вимоги

Та за перші хвилини заключної чверті гравці «Бостона» зробили ривок +7. І відіграти цю різницю чинні чемпіони НБА вже не зуміли. У підсумку поразка у матчі 92:87 та у серії 4:3.

«Бостон» же вийшов у фінал Східної конференції, де зіграє з «Маямі».

Це вперше в історії НБА, що у фіналі Східної конференції не зіграють команди, які посідали б перше або друге місце за підсумками регулярного чемпіонату.

Першим за підсумками регулярного чемпіонату були «Мілуокі», які вилетіли від «Маямі». Другим же – «Торонто», які і поступилися «Бостону». 

Натомість на Заході ще триває боротьба за вихід у фінал Конференції. В ніч на 12 вересня це міг зробити «Лос-Анджелес Кліпперс». Однак команда цілковито провалила четверту чверть у матчі проти «Денвера», поступившись 111:105. Тож тепер рахунок в серії 3:2 на користь «Кліпперс».

Попереду у серії і «Лос-Анджелес Лейкерс» у протистоянні з «Х’юстоном». «Озеряни» виграють 3:1. І в ніч на 13 вересня можуть вийти у фінал Західної конференції.

Источник

Новости Украины