Не вижив ніхто: з-під завалів будинку у Вільнянську дістали всі тіла жертв російського обстрілу

Не выжил никто: из под завалов дома в Вольнянске достали все тела жертв российского обстрела

Число жертв кривавого теракту у Вільнянську Запорізької області побільшало. За звинуваченням у умисному вбивстві відкрито кримінальне провадження.

У ніч проти 17 листопада російська ракета влучила у 4-квартирний житловий будинок у Вільнянську. Будівлю було знищено повністю, під завалами опинилися мешканці будинку. Рятувальні роботи тривали цілу добу. За підсумками з-під завалів було вилучено тіла всіх 10 загиблих. Про це повідомляє обласна прокуратура.

– Під завалами будинку, куди потрапила ворожа ракета, знайшли тіла десяти людей, з них троє – діти, – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, вночі 17 листопада 2022 року окупаційні війська завдали трьох ударів ракетами С-300 по місту Вільнянськ. Одна з ракет влучила у двоповерховий житловий будинок, в якому проживало 10 осіб.

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

У ДСНС також повідомили, що рятувальники завершили аварійно-розшукові роботи на місці ракетного удару, внаслідок якого зруйновано житловий будинок.

Тим часом у Мелітополі гауляйтер Є. Балицький вербує добровольців за допомогою радянських фільмів

Джерело

Новости Украины