Нова дорога і тротуари: у Вінниці розпочали капремонт вулиці Смирнова

Нова дорога і тротуари: у Вінниці розпочали капремонт вулиці Смирнова

В листопаді цього року у Вінниці розпочали капітальний ремонт вулиці Смирнова. Тут планують зробити нову дорогу, тротуари, парковки для автомобілів, а також вуличне освітлення. Протяжність дороги – 285 метрів.

Про це повідомили в департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

«Раніше ця ділянка не була заасфальтована, тому місцеві мешканці відчували певний дискомфорт у холодну пору року, коли йдуть дощі чи тане сніг. Нещодавно наші спеціалісти зайшли на об’єкт і вже виконали підготовчі роботи: обрізані дерева, викорчувані чагарники в зелених зонах, а також вирито корито під паркувальні місця. Дорога там вузенька, тож ми хочемо створити можливість паркуватися у спеціально відведених місцях, а не на узбіччі», – розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк.

Будівельники вже влаштували нижню двошарову щебеневу основу під майбутній асфальт на тротуарній частині. Найближчим часом планують приступати до монтажу бордюрів. Завершать роботи на цій ділянці наступного року. Навесні влаштують нижній шар асфальтобетонного покриття.

Джерело

Новости Украины