Новий начальник управління освіти любить дітей, свою роботу, має два червоних дипломи і ступінь кандидата фізико–математичних наук

 

Управління освіти Краматорська досить тривалий час не мало начальника. Більше року обов’язки керівника виконували спочатку Олена Дрига, а потім Наталія Ананських. У травні 2022 року обов’язки начальника почав виконувати Денис Сисоєв, який працював до цього головним спеціалістом управління освіти. І в серпні він був призначений на посаду начальника управління освіти.

Ми вирішили познайомити читачів з новим керівником.

Денис Сисоєв закінчив у 2014 році Донбаський державний педагогічний університет, «фізико-математичний» факультет за спеціальність «Фізика» та здобув кваліфікацію «викладача фізики», диплом магістра (денна форма навчання) з відзнакою.

Потім навчався далі у ДДПУ на факультеті «психології, економіки та управління», за спеціальністью «Управління навчальним закладом». Здобув кваліфікацію керівник підприємства, установи та організації (у сфері освіти та виробничого навчання), диплом магістра (денна форма навчання) з відзнакою.

5 березня 2019 року отримав диплом кандидата фізико–математичних наук у Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича.

Працював у краматорському навчально–виховному комплексі (ЗОШ№32 — ДНЗ) вчителем інформатики та фізики (лютий 2014 р. – травень 2015 р., вересень 2015 р. – червень 2017 р..(за сумісництвом) вересень 2018 і квітень 2020 р.

Методистом в управлінні освіти Краматорської міської ради (вересень 2015 р. – червень 2017 р., вересень 2018 р. – квітень 2020 р. ).

Молодшим науковим співробітником (ВНЗ «ДДПУ») (січень 2017 – травень 2017 р.).

В управлінні освіти Краматорської міської ради працював головним спеціалістом (квітень 2020 р. – травень 2022 р.).

А потім заступником начальника (в.о. начальника) (травень 2022 р. – серпень 2022 р. Начальник УО: серпень 2022 р.).

Колишні колеги Дениса Сисоєва відгукуються про нього добре. Кажуть, що це людина дуже розумна, спокійна, виважена, ввічлива.

Людина, яка любить свою роботу і намагається її робити якнайкраще. Любить дітей, завжди робив для них шкільне життя цікавим та різноманітним.

На наше запитання, як зараз справи у краматорській освіті, Денис Сисоєв відповів коротко: «Працюємо, я у місті, кожен день на роботі. Робимо, разом з міською владою, все, що від нас залежить».

 Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program. 

 

Джерело

Новости Украины