Одіозний легіонер «Динамо» Родрігес побив свого одноклубника

Жерсон Родрігес
/ ФК «Анкарагюджю»

Нападник «Динамо» Жерсон Родрігес, який виступає на правах оренди у «Анкарагюджю», побився із партнером у команді. Через це Фатіх Мерт виключив футболіста із заявки на матч проти «Галатасарая».

Родрігеш був виключений із заявки через бійку з одноклубником Анте Кулушичем напередодні зустрічі, повідомляє Fanatik.

Читайте також: Циганик: «Динамо» потрібно продати Родрігеса та забути про нього

Витівки легіонера

Після одного з командних сніданків капітан Кулушич зробив попередження Родрігесу за те, що той вийшов окремо від команди. Це розлютило Жерсона, він вилаявся і вдарив свого товариша у команді по обличчю.

Через цей інцидент головний наставник виключив із заявки футболіста на матч проти «Галатасарая». Керівництво не надто задоволене поведінкою Родрігеса і планує повернути його киянам.

У турецькій Суперлізі на його рахунку 11 матчів, у яких йому вдалося забити шість голів (4 з пенальті) і віддати дві результативні передачі.

Кар’єра Родрігеса в «Динамо»

  • Влітку 2019 Родрігес перейшов в «Динамо» з японського «Джубіло Івата» за 2 мільйони євро.
  • Контракт із футболістом укладений на п’ять років.
  • За киян він провів 12 матчів у першій половині сезону і забив два голи. Згодом через конфлікт з головним тренером Олексієм Михайличенком перестав потрапляти до основного складу і взимку був відправлений в оренду в Туреччину.
  • Окрім конфлікту із тренером, Родрігес неодноразово приїжджав на тренування із перегаром. Такими діями він також відзначався і у попередніх клубах.
  • Зараз футболіст грає в оренді у турецькому «Анкарагюджю».

Источник

Новости Украины