Суперкубок України «Шахтар» – «Динамо»: дата та місце матчу

«Шахтар» — Динамо» матч за Суперкубок України дата та місце

/ ФК «Шахтар»

Суперкубок України у 2020 році розіграють донецький «Шахтар» та київське «Динамо». Перший клуб став переможцем УПЛ, а кияни виграли Кубок України.

Поки офіційних дати та місця матчу немає. Однак є попередній календар, в якому заплановано проведення цього матчу на 25 серпня. Про це заявив генеральний директор УПЛ Євген Дикий в коментарі Meta-ratings.com.ua.

До слова: «Динамо» встановило шалені відступні за Циганкова, а трансфером керує Суркіс-старший – ЗМІ

Місцем проведення матчу обрали НСК «Олімпійський» в Києві.

«Київ для Суперкубка в нинішній ситуації – найоптимальніший варіант. І не тільки через те, що чемпіон країни та володар Кубка базуються в Києві. Річ у тім, що відразу після матчу за Суперкубок головний тренер національної команди Андрій Шевченко зможе отримати у своє розпорядження збірників «Шахтаря» та «Динамо», щоб почати підготовку до матчу збірної України проти команди Швейцарії», – розповів Євген Дикий.

Коли ж почнеться новий сезон в УПЛ

В цьому ж попередньому календарі вказано, що новий сезон в УПЛ розпочнеться 22 серпня. Однак після цього команди одразу підуть на перерву, яка пов’язана з матчами збірної.

Збірна України на початку вересня проведе два матчі в рамках Ліги націй. Спочатку 3 вересня у Львові «синьо-жовті» зіграють зі збірною Швейцарії, а вже 6 вересня на виїзді поміряються силами зі збірною Іспанії.

«Шахтар» без літньої перерви

Варто додати, що за певних обставин гравці «Шахтаря» не будуть мати відпустки між теперішнім сезоном і наступним. 19 липня команда зіграє останній матч чемпіонату. Після цього в «гірників» розпочнеться підготовка до матчів 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Вольфсбурга». Гра запланована на 5 серпня.

Якщо «Шахтар» пройде далі, то у чвертьфіналі зіграє проти переможця пари «Айнтрахт» – «Базель». Цей матч відбудеться в німецькому Гельзенкірхені 11 серпня. Після цього на команду може очікувати півфінал 16 серпня в Кельні. Там же запланований і фінал Ліги Європи 21 серпня.

Тож за умови виходу «Шахтаря» у фінал Ліги Європи, їх матч першого туру УПЛ доведеться перенести, а самі гравці не будуть мати час на підготовку до нового сезону. 

Відзначимо, що за два тури до закінчення чемпіонату керівництво «Шахтаря» надало відпустку деяким основним гравцям.

Источник

Новости Украины