Офіційно: Заява голови Запорізької обласної ради Олени Жук щодо ганебного викрадення Івана Федорова

Черговий ганебний вчинок, скоєний з міським головою Мелітополя, доводить, що російські військові – бандити й загарбники, які знищують українців, розтрощують українські міста, діючи в порушення всіх законів права та моралі.

Викрадення міського голови Мелітополя Івана Федорова – ганебний вчинок терористів, з якими в усьому світі ведуть боротьбу більш дієвими методами, аніж економічні санкції.

Мелітополь – взірець розвитку й розквіту українських міст, адже за останні роки в Мелітополі відкрили безліч нових інфраструктурних проєктів: об’єкти спортивні та культурні, дитячі садочки, школи й лікарні, які відбудовувалися в тому числі завдяки підтримці наших європейських партнерів. Містяни підтримували ініціативи міського голови – молодого, креативного лідера громадської думки, який уособлює патріотизм, любов до рідного міста, країни та повагу до думки містян.

Іван Федоров-прикладприклад ефективного керівника громади. Діючи виключно в інтересах мешканців міста, відчуваючи їх підтримку, він виконував свої посадові обов’язки навіть після того, як російські військові окупували адміністративні будівлі Мелітополя. Була організована волонтерська допомога, робота з відновлення пошкодженої інфраструктури, охорони від мародерства.

Хочу підтримати жителів Мелітополя й інших міст Запорізької області та України, які тимчасово опинилися під окупацією російських загарбників. Ми боротимемося за кожний метр рідної землі. Будемо й надалі вести роботу з евакуації людей з гарячих точок, надання гуманітарної допомоги, будемо чинити збройний опір. Бо за нами правда!

Разом до перемоги!
Слава Україні!

 

Источник

Новости Украины