Огляд ноутбуків Apple MacBook Air 13 «2020 від інтернет-магазину Свайп

Огляд ноутбуків Apple MacBook Air 13 «2020

Ноутбук нового покоління з надкушеним яблуком на корпусі має безліч відзнак від своїх попередників, які користувачі вже встигли оцінити. Начинка у нього більш потужна і цікава, тому модель Apple MacBook Air 13 «2020 викликає підвищений інтерес. Давайте розберемося, в чому його переваги.

 

Головні плюси

Ця модель від своїх попередників відрізняється високою потужністю і продуктивністю, так як працює на чотириядерних процесорі останнього покоління. Продуктивність, завдяки цьому, збільшується вдвічі. Графіка обробляється набагато краще, а при цьому з’являється можливість монтувати відео і грати в найновіші ігри. Є можливість реалізації найбільш складних завдань, таких як моделювання 3-D. Але це, як ви розумієте, не єдиний плюс.

Перерахуємо інші:

• Тривалий період автономної роботи — до 11 годин. Хоча, і попередні моделі відрізнялися такими ж перевагами;

• Клавіатура «ножиці». Виробник відмовився від використання «метелики», так як користувачі залишилися нею не задоволені. «Ножиці» дають більш швидкий відгук, та й працює вона безшумно;

• Новий, вдосконалений процесор. Вартість від його впровадження змінилася, як не дивно, в сторону зменшення. Наприклад, ціна MacBook Air 13,3 «2020 512Gb Gold MVH52 трохи більше 30 тисяч.

До слова, згадана модель має збільшений обсяг пам’яті, ніж та припала до смаку покупцям.

У чому відмінності від попередника

Моделі попереднього покоління мали двохядерні процесори, завдяки чому ці ноутбуки відмінно виконували офісні завдання, але сьогодні їх можливості значно розширилися. У нових Air — чіпи 10-го покоління. У MacBook Air 13,3 «2020 512Gb Gold MVH52, наприклад, великі габарити, і це цілком очікувано, так як впроваджена нова клавіатура. Модель позаминулого року новинка перевершує не тільки по ширині, але і по товщині.

Не можна не сказати про дисплей, в якому присутні не тільки плюси, а й мінуси. З переваг можна відзначити той факт, що пристрій добре адаптується до умов освітлення. А ось недолік полягає в недостатній яскравості екрану, тому в деяких випадках використовувати ноутбук не зовсім зручно.

Користувачі, які вже встигли придбати нові ноутбуки, кажуть, що вони дещо більше, ніж вони того чекали, але це анітрохи не перешкоджає комфортної експлуатації.

Доставка в усі міста України!

В інтернет-магазині Свайп діють «Back 2 school» знижки на обрані моделі iPhone, iPad, Mac та Apple Watch. Завітайте на сайт та оберіть товар на свій смак!

Новости Украины