Окупанти намагалися наступати з Харківщини на Слов’янськ

Армія РФ продовжує обстрілювати позиції ЗСУ та населені пункти.

ЗСУ стримують сили ворога по всій лінії фронту.

Російська армія продовжує гатити по Харківщині із застосуванням озброєння танків, ствольної та реактивної артилерії. Протягом минулої доби обстрілювали села на півночі і північному сході регіону. За повідомленнями Генштабу, окупанти гатили по Удах, Соснівці, Великих Проходах, Питомнику, Руській Лозовій, Руських Тишках, Черкаських Тишках, Старому Салтову та Пришибу.

На Слов’янському напрямку підрозділи ворога обстріляли із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Грушуваха, Велика Комишуваха, Вірнопілля, Долина, Краснопілля, Дібрівне та Нова Дмитрівка. Крім того, на цьому напрямку РФ застосувала авіацію для нанесення удару по районах населених пунктів Нова Дмитрівка та Богородичне.

Також окупанти намагалися здійснити спробу наступу у напрямку населеного пункту Долина, який знаходиться на шляху до Слов’яньска. У Генштабі повідомили, що ворог був відкинутий.

Нагадаємо, нещодавно на кордоні Харківщини з Росією з боку Сумської області були помічені танки. За наявною інформацією, танковий батальойн формується у російському Грайвороні. У подальшому його можуть перекидати на Харківську область.

Джерело

Новости Украины