Під час контрнаступу на півдні України загинув військовий із Харківщини

Херсонщину захищав від загарбників житель Краснокутської громади.

Олександрові Нерубенку було 24 роки.

Вранці 29 серпня під час виконання бойового завдання поблизу села Ольгине Бериславського району Херсонської області загинув військовий із Харківської області Олександр Нерубенко. Він потрапив під мінометний обстріл, повідомили у Краснокутській селищній раді.

«Висловлюємо глибокі співчуття та розділяємо біль втрати разом із родиною загиблого воїна. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків», — сказано у повідомленні.

Олександру Нерубенкові було 24 роки, він родом із села Каплунівка Краснокутської громади. За два дні після початку війни, 26 лютого, добровольцем пішов захищати Україну від загарбників. Служив старшим сапером інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення, був старшим солдатом. 

Фото: Краснокутська селищна рада

Як писав UA-NEWS.in.ua, під час виконання бойового завдання в селі Григорівка Донецької області загинув військовий зі Слобожанської громади Дмитро Оніпко. Він служив в АТО, а під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну повернувся на службу.

Джерело

Новости Украины