Олена Мельник: «Наш край» доб’ється зниження тарифів на тепло та поверне ТЕЦ у комунальну власність Сум

Це пріоритет команди «Наш край» до Сумської міської ради, яку презентовано 24 вересня. ЇЇ очолює кандидат на посаду міського голови Олена Мельник. Сумський «Наш край», зокрема, представлятимуть: почесний громадянин обласного центру Анатолій Єпіфанов, виробничник-машинобудівник Олексій Гавриленко, керівник успішних в Сумах ОСББ, голова ради керівників ОСББ в області Тимур Вірьовкін, провідний кардіохірург Сумщини Олександр Русанов.

«ТЕЦ належить громаді, але місто від здачі в оренду її комерційним структурам має тільки одні з найвищих тарифів серед обласних центрів на тепло та підігрів води. Я та команда «Нашого краю» буде жорстко ставити питання про повернення Сумської ТЕЦ у комунальну власність та зниження тарифів. Комунальна власність має працювати на громаду, а не приносити надприбутки комерційним структурам», — заявляє Олена Мельник.

Вона переконана, що тарифи можуть бути меншими як мінімум на 25%. У 2010 році, за участі народного депутата України, лідера партії «Наш край» у Сумській області Андрія Деркача, тарифи були перераховані та знижені. Кожен мешканець міста відчув це і побачив у платіжках. Необхідна лише політична воля та професійна команда господарників.

За словами Анатолія Єпіфанова, почесного громадянина міста, у Сумах буде реалізований ще один надважливий проєкт: будівництво першого в Україні сучасного сміттєпереробного заводу. На даному етапі вже виділено земельну ділянку, є фінансові гарантії і цього року будівництво буде розпочато.

Гарантом для інвесторів став саме Анатолій Єпіфанов, багаторічний успішний управлінець, завдяки якому в місті з’явилося багато значущих об’єктів: сучасні житлові мікрорайони, міст через р. Псел, театр ім. М.С. Щепкіна. Багато з них залишаються і надалі візитівкою Сум.

Анатолій Єпіфанов зазначив, що сьогодні треба діяти, чітко визначивши пріоритети життєдіяльності міста, опираючись на досвід та разом з сильною командою. Багаточисельне представництво партії «Наш край» в оновлених громадах та радах зрушить з місця всі соціально важливі проєкти. Будуть прийняті важливі програми та розпочнеться професійна робота.

«Сьогодні місту потрібна рішуча і дієва місцева влада. Влада справжніх господарників і професіоналів, які добре знають місцеві проблеми та шляхи їх вирішення. Саме з командою «Нашого краю» ми прийдемо до перемоги та зробимо наш рідний край заможним та комфортним для містян», — повідомила Олена Мельник.

Источник

Новости Украины