Оновили харчоблок та два відділення: у калинівській ЦРЛ на Вінниччині закінчили ремонтні роботи

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Суспільне Вінниця

Харчоблок, кардіологічне та інфекційне відділення відремонтували у Калинівській ЦРЛ. В установі переобладнали палати, оновили маніпуляційну, санвузли, душові, кімнату для працівників. З обладнанням допомогли благодійні організації. Ремонтні роботи розпочали наприкінці минулого року

Кардіологічне відділення Калинівської ЦРЛ – після ремонту. Палати тут переобладнали, аби було зручно пацієнтам. Крім того, оновили маніпуляційну, санвузли, душові, кімнату для працівників відділення, розповіла завідувачка відділення Алла Форосенко.

Фото: Суспільне Вінниця

Нещодавно завершили ремонт й у харчоблоці лікарні. За словами головного лікаря закладу Владислава Головащенко, оновили все: від електрики до каналізації та вентиляції. З обладнанням допомогли французи. На плитах, які зараз стоять у харчоблоці колись готували в одному із ресторанів Ліона, зазначив Головащенко.

"Дане обладнання ресторанне. Надали наші друзі з міста Ліон. Поступово проводимо підключення, частина працює. Решту підключимо і буде працювати на повну потужність", – розповів головний лікар Калинівської ЦРЛ Владислав Головащенко.

На плитах уже готують перші страви та гарніри. Щодня куховарять для понад 2 сотень пацієнтів, розповіла помічниця кухаря Антоніна Оверко.

Фото: Суспільне Вінниця

Харчоблок, кардіологічне та інфекційне відділення відремонтували господарським способом, зазначив очільник калинівської громади Василь Поліщук. З бюджету громади надали майже два з половиною мільйони гривень на матеріали, все інше – працівники робили самі.

"Всі роботи робили самі, за що дуже вдячний працівникам", – зазначив Поліщук.

Нещодавно розпочали ремонт і у терапевтичному корпусі лікарні. Приміщення не оновлювали з 1978-го року, розповів Владислав Головащенко. Тут планують облаштувати реабілітаційне відділення на 20 ліжок.

Фото: Суспільне Вінниця

За словами Василя Поліщука, за це відділення взялись, бо в громаді багато оборонців, які потребують реабілітації. Тут роботи теж планують виконувати господарським способом.

Новости Украины