Opel представляє чергову генерацію моделі Corsa

Німецька компанія Opel презентувала нову генерацію популярного хетчбека Corsa. Новинка виконана у новому фірмовому стилі Opel Vizor та має у своєму арсеналі нові електричні та гібридні приводи.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Нова Corsa вражає своїм дизайном із характерним оформленням передньої частини Opel Vizor і виразними світлодіодними фарами. Залежно від комплектації, логотип на передній і задній частині представлений у чорному або матовому сріблястому кольорі.

Повітрозабірники в нижній частині переднього бампера стали більшими та помітнішими, завдяки чому Corsa має більш солідний вигляд. Матричне світло Intelli-Lux LED, яке Corsa представила в сегменті компактних автомобілів у 2019 році, стало ще кращим і точнішим – тепер воно має 14 світлодіодних елементів.

У салоні з’явилися нові сидіння, інший дизайн важеля перемикання передач і нове кермо. Але головною особливістю є опціональна цифрова панель з інформаційно-розважальною системою на платформі Snapdragon від Qualcomm Technologies. Вона має покращену графіку, мультимедіа, програмне забезпечення та інтегровані можливості штучного інтелекту. Це забезпечує контекстно-зрозумілу систему, яка може розвиватися відповідно до вподобань користувачів.

Як і в Astra останнього покоління, застосовано принцип Detox to the max: навігаційна система пропонує підключені сервіси, розпізнавання мови Hey Opel і оновлення «по повітрю». Крім того, в новинці встановлено 10-дюймовий сенсорний дисплей із покращеною роздільною здатністю. Він дає змогу переглядати потрібну інформацію за лічені секунди, а також функцію бездротового підключення смартфонів.

У списку опцій є багато найсучасніших систем допомоги, які роблять водіння більш спокійним та безпечним. Пропозиція варіюється від нової панорамної камери заднього вигляду з високою роздільною здатністю, адаптивного круїз-контролю, обмежувача швидкості до попередження про лобове зіткнення з автоматичним екстреним гальмуванням і функцією виявлення пішоходів.

Нова Corsa Electric має широкий вибір комплектацій, більше потужності, покращену батарею та збільшений запас ходу. Вона буде поставлятися з двома варіантами електроприводу: потужністю 100 кВт/136 к.с. та 115 кВт/156 к.с. Запас ходу досягає 357 та 402 км відповідно. Процес зарядки не займе багато часу. За допомогою швидкого зарядного пристрою акумулятор досягає від 20 до 80% місткості всього за 30 хвилин.

Також Corsa вперше запропонує гібридний привід із 48-вольтовою системою. Двигуни потужністю 74 кВт/100 к.с. та 100 кВт/136 к.с. оснащені новою коробкою передач із подвійним зчепленням.

Як розповідав раніше OBOZREVATEL, компанія Opel представила новий електричний Opel Mokka Electric.

Джерело

Новости Украины