Остання битва Путіна

Останньою битвою війни не стануть битви за Донецьк, Луганськ чи Крим. Остання битва розпочалася вже зараз і це битва за пережиту зиму. Путін не може сподіватись на військову перемогу після відступу з Херсона. Навіть якщо уявити, що його постійно дурять, то вже не можна дурити у випадку таких відступів.

Відео дня

Очевидно, що крім Донбасу російські війська переходять до оборонної операції. Більше того, поки навіть не зрозуміло, на які наступальні операції вони можуть претендувати в наступному році, з огляду на ситуацію з технікою і боєприпасами.

Тому остання битва Путіна — це зима. Він сподівається зламати нас. Без світла, без тепла, без зв’язку — це має змусити нас домовлятись на його умовах. У цій битві беруть участь вже не тільки ЗСУ. Беруть участь всі: цивільні, жінки, діти, пенсіонери — абсолютно всі, хто живе в країні. І саме вона визначить результат війни.

Тому не чекайте підтримки від держави, волонтерів, міжнародних організацій — організовуйте свій план на зиму. Не майте жодних ілюзій, що буде світло чи тепло, що Путін зупинеться, чи ППО зіб’є 100% ракет. В цій битві перемога залежить вже виключно від кожного з нас, і його підготовленості до неї. Як мінімум у нас вже є хороший прогноз на теплу зиму. Але і на це не варто сподіватись.

З першими весняними променями останні сподівання Путіна випаруються разом зі снігом. І єдине, що йому залишиться — прийняти наші умови капітуляції.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины