П’яний водій у Кременчуці перевозив пасажира з наркотиками

У нашому місті копи зупинили автомобіль «Volkswagen Polo», який порушував правила дорожнього руху. Під час спілкування з ним, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння, передається на сторінці «Патрульна  поліція Кременчука» в соцмережі Facebook. 

Як зазначається, це сталося сьогодні опівночі на вулиці Андрія Ізюмова.  

«Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік спочатку погодився, але надалі відмовився від проведення лабораторних досліджень в присутності двох свідків», — йдеться у повідомленні.  

Крім водія в авто перебував пасажир, який неабияк занервував та намагався всіляко уникнути спілкування. Ця поведінка здалася інспекторам підозрілою. Тому, вони вирішили провести поверхневу перевірку. У сумці чоловіка знайшли поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору, яка схожа на наркотичну. Пасажира передали слідчо-оперативній групі поліції.  

На водія автомобіля патрульні склали адміністративні матеріали: за ч.1 ст.130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.121 (Керування транспортним засобом, що має технічні несправності) КУпАП.  

Раніше, видання 05366 писало: «На вокзалі у Кременчуці в чоловіка знайшли наркотики» та «Чоловіка, що робив порнографічні знімки дошкільнят, випустили під заставу».   

Патрульна поліція Кременчука

Источник

Новости Украины