Павелку та Запісоцькому заборонили залишати територію України до 20 квітня – журналіст

Павелку та Запісоцькому заборонили залишати територію України до 20 квітня – журналіст

Андрей Павелко, facebook.com/andriy.pavelko

Печерський районний суд міста Києва продовжив запобіжні заходи щодо президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького.

За інформацією журналіста Костянтина Андріюка, Павелку та Запісоцькому заборонено залишати територію України до 20 квітня 2023 року. Нагадаємо, що 5 квітня відбудеться конгрес УЄФА, де Павелко можуть переобрати до Виконавчого комітету організації.

Раніше Печерський суд міста Києва усунув Павелка та Запісоцького з посад в УАФ на термін до 17 березня 2023 року. Проте функціонери подали апеляції та продовжують виконувати свої посадові обов’язки до закінчення апеляційного розгляду справи.

Павелко та Запісоцький є фігурантами кримінальної справи та отримали підозри у корупційній справі. Нещодавно у Будинку футболу відбулися масштабні обшуки співробітниками СБУ.

УАФ вважає весь процес роботою на замовлення від колишніх керівників асоціації. При цьому ще 18 жовтня у будинку президента організації відбувся обшук. Павелко заперечував проведення обшуків у власному будинку, проте підкреслив, що ведуться закулісні ігри «з російським слідом», які мають на меті усунення нинішнього керівництва Асоціації.

Також читайте: Робота на публіку. Призначення нового головного тренера збірної України за Павелка – це завжди піар-історія, а не переживання за результат та розвиток

У 2018 році програма «Схеми» провела розслідування, за результатами якого журналісти запідозрили УАФ та її президента Андрія Павелка у корупції через завод із виготовлення штучних полів.

Джерело

Новости Украины