Перед смертю не надихатися — рашисти в селі під Мелітополем перейшли на ненормований графік роботи

Перед смертью не надышаться - рашисты в селе под Мелитополем перешли ненормированный график работы

Колаборанти в Якимівці вирішили показати, як працюють, не знаючи ні сну, ні відпочинку, і повідомили, що перейшли на ненормований робочий день.

Гучною заявою на рашистському Телеграм-каналі виступила псевдо-голова Якимівського району Юлія Губанова, яка вже встигла отримати попередження від українських партизанів.

За словами Губанової, всі відділи, служби та апарат Якимівського району переходять на ненормований робочий день, щоб максимально швидко інтегруватися в правове поле РФ і "органічно влитися в мінливу систему державної служби".
Губанова, як майстер піару, що встигла знятися в пропагандистському сюжеті про руйнування ЗСУ котельні, яку за фактом зруйнували самі окупанти, підсумувала новину про "мужнє" рішення вигуком:

— Ми маємо бути доступні для людей! Особливо в умовах воєнного стану та перехідного періоду. Будь-який житель Якимівського району, звертаючись до нас, має отримати всю необхідну допомогу, незалежно від того, в робочий час він звернувся чи ні, — повідомила Губанова.

Піар-хід Губанової вийшов гучним, але, як завжди буває у рашистів, черговою пустушкою. Бо, як би солодко не стелили окупанти, простим мелітопольцям і жителям району, їхня "робота" стоїть поперек горла. І чекають жителі окупованих територій зовсім не графіків роботи, а масового виходу рашистського стада з нашої землі.

Джерело

Новости Украины