Переваги коралового кальцію для здоров’я

Переваги коралового кальцію для здоров’я варіюються від усунення дефіциту кальцію та зміцнення зубної емалі до запобігання втрати кісткової маси та остеопорозу. Інші клінічні дослідження показують, що кораловий кальцій запобігає різним формам раку кісток, а також серцевим захворюванням. Переваги коралового кальцію також включають зменшення хронічних проблем зі здоров’ям, таких як зниження артеріального тиску та лікування таких захворювань, як склероз.

74 вітаміни та мікроелементи сприяють перевагам коралового кальцію. Кораловий кальцій надходить у вигляді пероральної таблетки кальцію. Оскільки ця форма кальцію легко засвоюється, ваш організм засвоює додаткові вітаміни та мінерали швидше, ніж традиційні кальцієві добавки. Це призводить до ще більшої користі коралового кальцію.

Переваги коралового кальцію

Порошкоподібні форми коралового кальцію мають вирішальне значення для швидкого засвоєння ключових вітамінів і мінералів. Повністю природні тваринні структури порошку коралового кальцію приносять користь, тому що ваше тіло засвоює його легше, ніж традиційні кальцієві добавки. У справжній таблетці добавки коралового кальцію ви можете знайти понад 70 мінералів, включаючи кальцій, магній і цитрат кальцію.

Переваги кальцію коларового кальцію також стосуються чоловіків

Це продукт не тільки для жінок з остеопорозом. Згідно з науковими висновками, чоловіки відчувають такий же дефіцит кальцію.

Кальцій також відіграє важливу роль у скороченні м’язів – навіть у серці.

Окрім створення міцних кісток і зубів, кальцій також відіграє життєво важливу роль у скороченні м’язів – навіть у серці. Кілька досліджень показують, що низьке споживання кальцію з їжею може призвести до підвищеного ризику розвитку гіпертонії та серцево-судинних захворювань. У тайванському дослідженні користі коралового кальцію для здоров’я було навіть показано, що кальцій має захисну дію як проти раку шлунка, так і колоректального раку.

Кальцій може допомогти жінкам із симптомами ПМС.

Кораловий кальцій приносить користь жінкам, коли вони страждають від судом і дратівливості.

Дослідження показують, що кораловий кальцій сприяє метаболізму.

Кальцій також може впливати на обмін речовин. Згідно з недавнім дослідженням на мишах, кальцій, здається, контролює роботу жирових клітин. Миші, які отримували найбільшу кількість кальцію, виробляли на 51 відсоток менше жиру і розщеплювали жирову тканину в три-п’ять разів швидше. Це призводить до того, що вони набирають на 40 відсотків менше ваги, ніж їхні колеги з дефіцитом кальцію.

Новости Украины