Переваги співпраці з компанією перекупником автомобілів

Сьогодні продаж авто проводиться переважно через онлайн-майданчики авторинків. Такий спосіб довгий, нерідко витратний, оскільки вимагає регулярного контролю за положенням повідомлення у списку видачі, його рекламування. Процес тривалий і не завжди завершується успіхом. Щоб продати машину в короткий термін, краще звернутися до компанії перекупника.

Переваги для автовласника

Сайт автовикуп у Києві від avtovykup-kiev.com – вигідний сервіс для продажу автомобілів у будь-якому стані. Фахівці проведуть оцінку, і куплять машину з несправностями, не привабливу, стару, після ДТП та будь-яку іншу, яку їм надає клієнт.

Перевага співробітництва в тому, що всі оформлювальні та юридичні питання вирішують співробітники компанії. Клієнт надає транспортний засіб, всю інформацію про нього, і чекає на рішення оцінювача. Якщо сума оцінки його влаштовує, проводиться укладання договору та угода купівлі-продажу транспорту набирає чинності.

Гроші клієнт отримує в найкоротші терміни — готівкою або на картку. Часто послугою викупу автомобіля користуються автовласники транспорту після ДТП. Нерідко це єдина нагода частково компенсувати втрати.

Кому можуть знадобитися послуги перекупника

Послуга може бути потрібна людям, які виїжджають на постійне або тривале проживання за кордон. В цьому випадку власник може не захотіти забирати із собою автомобіль. Якщо подорож термінова, то часу на продаж машини дуже мало. Компанія avtovykup пропонує оперативну допомогу при купівлі транспорту.

Звичайно, в ціні господар може втратити, зате виконано все буде безпечно та оперативно. Різниця в втрати, як правило, становить стільки ж, скільки було витрачено на розміщення оголошень. Вибирати компанію для співпраці слід уважно та обережно. Бо можна нарватися на шахрая. Перед зверненням прочитати відгуки про компанію, найкраще на сторонньому форумі, там інформація вірогідніша.

Особливості проведення операції

Для звернення до перекупника слід відвідати офіс або зробити онлайнову заявку. Через форму на сайті слід також доповнити заяву фотографіями. Це дозволить оцінювачу зробити попередню оцінку транспортного засобу. Це попередня сума, яка може стати меншою або більшою після детального огляду машини.

Усі юридичні та інші питання угоди веде компанії. Клієнт лише надає автомобіль, вивчає та підписує договір, отримує гроші від продажу. Більше автовласник не має жодних зобов’язань. Лише надання достовірної інформації.

Якщо автомобіль потрапив в аварію

Для машини, яка побувала в ДТП, перекуп машини нерідко єдине розумне рішення. Оцінювач враховує у процесі роботи марку, модель, рік випуску техніки. Крім того, використовує класифікацію визначення бітості:

  • Важкий рівень. Машина може транспортуватись за допомогою евакуатора. Ушкодження значні.
  • Середній рівень. Машину можна перевезти за допомогою буксирування, вм’ятини та дефекти сильно виражені.
  • Легкий рівень. Транспорт має легкі, незначні ушкодження. Переміщатись машина може своїм ходом.

Оскільки всіма питаннями займається компанія-перекупник, для клієнта співпраця з ними – велика перевага.

Новости Украины