П’яний співробітник посольства України в Сеулі влаштував бійку у барі. У дипмісії перепросили


П'яний співробітник посольства України в Сеулі влаштував бійку у барі. У дипмісії перепросили

Посольство України у Республіці Корея

В одному з барів у центрі столиці Південної Кореї затримали представника українського посольства, який, як стверджують правоохоронці, напився, а потім напав на працівників закладу та поліціянтів. У дипмісії перепросили за цей епізод та обіцяли співпрацювати з корейською владою задля розслідування.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За даними корейського видання KBS, яке посилається на повідомлення поліції Сеула, співробітника посольства України, віком близько 40 років, затримали «за підозрою у нападі та перешкоджанні правосуддю за напад на персонал та поліціянтів у барі в районі Ітевону».

Як стверджують журналісти, українець нібито влаштував бійку з клієнтами перед баром і вдарив працівника закладу, який вийшов на вулицю, аби вгамувати його.

Крім того, він начебто напав на поліціянта, який приїхав на виклик.

Посольство України у Республіці Корея вже перепросило за цей епізод.

«Посольство хоче висловити свої щирі вибачення корейській громадськості та всім причетним за будь-які страждання або незручності, спричинені інцидентом», – йдеться у повідомленні.

У дипмісії також пообіцяли співпрацювати з корейською владою задля розслідування та закликали представників ЗМІ утриматися від спекуляцій на цю тему.

  • 19 квітня 2023 року президент Кореї Юн Сок Йоль вперше заговорив про можливість надання Україні військової допомоги.
  • 29 квітня він заявив, що його країна «розглядає різні варіанти», відповідаючи на запитання про можливу військову допомогу Україні.

Читайте також: Посол ЄС у Молдові висміяв шпигунський хаб росіян у Кишиневі – фото з даху дипмісії

Джерело

Новости Украины