Подібність на 85%: білоруський опозиціонер розповів про двійника Лукашенка

Сходство на 85%: белорусский оппозиционер рассказал о двойнике Лукашенко

Стан самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка вже помітно покращився. Диктатор заявляв, що у нібито у нього був аденовірус.

Проте білоруський громадський діяч, організатор “Білого легіону” Сергій Бульба переконаний: ніякої інфекційної хвороби у Лукашенка бути не могло, інакше б його і близько не підпустили до Путіна. Про це передає FREEДОМ.

"З того, що ми знаємо, у нього була стара проблема, хронічна хвороба. Операцію потрібно було зробити вже давно. Але він затягував до такого стану, що його реально вже почало скручувати. Зараз операцію зроблено, він уже відновлюється. Ми бачимо вже і по його риториці — він знову життєрадісний", — розповів білоруський опозиціонер.

Він також прокоментував інформацію про те, що у Лукашенка є двійник.  Бульба зазначив, що така інформація існує давно.

"Працювали довго пластичні хірурги, логопеди, філологи. За міліцейським роботом вдалося їм досягти подібності на рівні 85-86%. Загалом, достатньо для того, щоб нам потім показувати. І навіть якщо сам Лукашенко помре, то його силовики ще довго будуть це опудало носити. Такий варіант можливий. Єдина відмінність кардинальна від його двійника, якого підготували, що він все-таки на п’ять сантиметрів нижчий за оригінал", — каже білоруський громадський діяч.

Що відомо про організацію "Білий легіон", засновником якої є Сергій Бульба

"Білий легіон" ("Белы легіён" – білоруською) — білоруська націоналістична організація, створена 1996 року.

"Белы легіён" фактично є аналогом української УНА-УНСО. Легіонерів готували переважно члени Білоруського об'єднання військових – патріотично налаштовані білоруські офіцери, які виступали проти зближення з Росією. "Легіён" не був зареєстрований офіційно.

Проте до кінця 90-х "Легіён" фактично зник, а у 2000-у офіційно оголосив, що припиняє існування. Його провідників неодноразово заарештовували. 2017 року за чотири дні до національного білоруського свята Дня волі Олександр Лукашенко сказав, що були заарештовані десятки бойовиків, які "готували провокації зі зброєю". Зазначалось, що затримані були членами "Легіёну". Проте згодом їх усіх відпустили.

https://tsn.ua/svit/podibnist-na-85-biloruskiy-opozicioner-rozpoviv-pro-dviynika-lukashenka-2336503.html

 

 

Джерело

Новости Украины