Поліцейські оперативно розшукали угнаний в Херсоні фургон

Як повідомляє ГУ Национальної поліції в Херсонській області, позавчора приблизно о 15:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 38-річного мешканця обласного центру. Чоловік розповів, що був у знайомої в гостях у сусідньому під’їзді, де розпивав спиртні напої в компанії малознайомих чоловіка і жінки. Між гостями раптово виник конфлікт, який переріс в бійку. Отямився заявник уже вдома, де і виявив відсутність мобільного телефону, документів та ключів від своєї автівки. Далі чоловік пішов на стоянку, переконатись, що фургон на місці, але транспортного засобу там не було.

 Як розповів начальник Херсонського районного управління поліції Олександр Говорун, оперативники переглянули відео з камер системи відеоспостереження та відеонагляду ГУНП «Безпечне місто», які зафіксували розшукуваний автомобіль та шлях його пересування. Невдовзі правоохоронці встановили місцезнаходження транспортного засобу та громадянина, який незаконно заволодів фургоном. Зловмисником виявився 29-річний херсонець, який вже мав судимість за майнові злочини.

 Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 Нині автомобіль вилучено і після проведення необхідних експертиз буде повернутий законному власнику. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої).

Читайте також: Адмінматеріалів на 51 000 гривень отримав від патрульних нетверезий водій

Источник

Новости Украины