Поліція повідомила про стрілянину у готелі в центрі Києва

Полиция сообщила о стрельбе в гостинице в центре Киева

Правоохоронці проводять розслідування за фактом стрілянини на столичному Печерську. Про це повідомила Нацполіція у суботу, 4 листопада.

Вказано, що сьогодні надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Еспланадній. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і оперативники.

"Інцидент стався на першому поверсі готелю між компанією осіб і невідомим. Під час словесного конфлікту порушник дістав зброю і вистрілив в одного з чоловіків, унаслідок чого постраждалий дістав поранення в ногу. Після скоєного зловмисник одразу втік з місця події на автомобілі, тож у столиці було запроваджено спеціальну поліцейську операцію, а всі наряди поліції були орієнтовані на розшук цього авто", – йдеться у повідомленні.

Протягом години правоохоронці затримали чоловіка. Ним виявився уродженець Одеської області, 1990 року народження. Під час обшуку авто слідчі вилучили травматичний пістолет.

Наразі вирішується питання про повідомлення порушнику про підозру у хуліганстві (ч.4 ст.296 КК України). Фігуранту загрожує до семи років ув'язнення.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і оперативники.

 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і оперативники. 1

https://ua.korrespondent.net/city/kiev/4637558-politsiia-povidomyla-pro-strilianynu-u-hoteli-v-tsentri-kyieva

Джерело

Новости Украины