Поліція терміново звернулася до водіїв в Одеській області

Нетверезий кермувальник наражає себе на небезпеку, а також адміністративну та кримінальну відповідальність. Про це йдеться у зверненні поліції до водіїв Одещини.

В Одеському районі правоохоронці викрили сімох водіїв у стані алкогольного сп’яніння. В Роздільнянському районі поліцейські сектору реагування патрульної поліції виявили за кермом транспортних засобів ще п’ятьох нетверезих громадян. Чоловіки віком від 45-ти до 52-х років дозволили собі виїхати з двору на мопеді, гужовому, легковому та вантажному транспорті. На щастя, в результаті протиправних дій керманичів ніхто не постраждав. Відносно правопорушників правоохоронці склали адміністративні матеріали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«За нетверезе водіння правопорушнику загрожує щонайменше 17 тисяч гривень штрафу, а якщо призведе до травмування когось, може опинитися й за ґратами. І покарання ж у цьому випадку стоїть не на першому місці. Свавілля водія дуже часто призводить до втрати здоров’я чи навіть життя, свого та оточуючих. Кожен з нас може вплинути на цей перебіг подій, суворо дотримуючись правил дорожнього руху», — наголошує поліцейський сектору реагування патрульної поліції Руслан Насрідінов під час спілкування з кермувальниками.

Источник

Новости Украины