Пошук житла на Кіровоградщині: підібрані кращі варіанти

Адміністрація сайту міста Кропивницького 0522 намагається допомогти вам в усіх питаннях і сьогодні ми даємо можливість втілити мрію про власне житло в реальність.

Нова рубрика «Нерухомість: краща пропозиція» створена за ініціативи агенства нерухомості «Купи Дом» дає вам змогу зробити крок на зустріч до реалізації планів про свій будинок. 

Якщо ви зацікавлені у придбанні власного житла, тоді звертайтесь за номером: 063 65 65 120.

1. Адреса: Кіровоградська область, місто Кропивницький, вул. Вокзальна, 26.

Ціна: 56 000 $
Кімнат: 4 розд, студіо
Поверх: 8 / 9 ліфт
Площа: 95 / 35 / 11 м2
Балкон: балкон+лоджія
Утеплена: +

Пропонуємо до продажу 2-х рівневу (8-9 этаж) квартиру на Ковалівці

Будинок повністю електричний, автономне електро опалення (дуже економне, двохтарифний лічильник)

Охоронна сигналізація

Броньовані двері

Домофон

Новий ліфт

Ремонт даху був проведений в 2017 році

Перший рівень квартири складається з 3-х роздільних кімнат, зимового саду, сан/вузлу, великої тераси (8,3 м.), коридору

Другий рівень складається з кухні-студії, сан/вузлу для гостей, коридору
Квартира утеплена пінопластом 100 мм.

В квартирі залишаються майже всі меблі і вся техніка які знаходяться в квартирі

Деталі

Окрема квартира, будинок в експлуатації — типова панель, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 7 вікон, вид з вікон на ріку, на проїжджу частину, на місто, у двір. Квартира перепланована, планування кімнат роздільна. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода — електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі 2 роздільних санвузла.

Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги — ламінат, лінолеум, дерево, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Є лоджія, не засклена. Стан стін — ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев’яні, в нормальному стані. Тамбура немає. У квартирі є телевізор, інтернет, шафа, холодильник, ліжко, пральна машина, мікрохвильова піч, кондиціонер, сигналізація, лічильники.

Будинок побудований в 1990 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири — хороший стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний.

2. Адреса: Кіровоградська область, місто Кропивницький, вул. Кропивницкого, 6.

Ціна: 48 000 $
Кімнат: 3 розд
Поверх: 7 / 9
Площа: 65 / 37 / 8.4 м2
Балкон: балкон+лоджія
Утеплена:

Автономне Опалення

Ви мріяли про житло в якому не потрібно нічого ремонтувати? Воно гарне та затишне, комфортне для кожного члена вашої родини? Тоді у нас для вас гарна новина: зараз ви читаєте оголошення саме про таку квартиру. А тепер увага! Трикімнатна квартира в чудовому районі (Полтавська), де поряд школа, дитячий садочок магазини, зупинка транспорту та облаштований ігровим та спортивним майданчиками двір. Розташована на 7 поверсі дев’яти поверхового будинку, має чистий під’їзд та окремий капітальний тамбур, який ви розділите з чудовими сусідами. Броньовані двері тамбура і ще одні броньовані двері квартири будуть вам надійним захистом від непроханих гостей. І тепер головне: в квартирі якісний, сучасний та добротний ремонт, техніка і меблі, які господарі залишають новим власникам. Квартира дуже тепла завдяки вдалому розташуванню всередині будинку, утепленій наріжній стіні, якісним метало пластиковим вікнам та автономному опаленню з сучасним економічним газовим котлом. Підлоги у кімнатах застелені ламінат, кухня та санвузли — плитка. Є всі лічильники. 

3. Адреса: Кіровоградська область, місто Кропивницький, район Дитячої обласної лiкарні, вулиця Петропавлівська.

Ціна: 135 000 $
Тип: будинок
Поверхів: 2
Спалень: 3
Площа будинку: 160 м2
Ділянка: 6 сот
Додатково: гараж

Автономне опалення

У зв’язку з виїздом продається новий 2-х поверховий будинок, який будувався для себе. Чудовий ремонт з дорогих матеріалів. Два котли на два види опалення: газ і електроенергію, по всьому периметру будинку підземний поверх з гаражем і підсобними приміщеннями, залишаються вбудовані меблі. Інші меблі і техніка за домовленістю. Будинок дуже світлий і теплий, в пішій доступності поліклініка, лікарні, зупинки. Центральне водопостачання. Торг доречний.

4. Адреса: Кіровоградська область, місто Кропивницький, Санаторний провулок.

Ціна: 70 000 $
Тип: будинок
Поверхів: 2
Площа будинку: 190 м2
Ділянка: 10 сот
Додатково: котеджне містечко

Незавершене будівництво. Продам новобудову на провулку Санаторному. Без внутрішніх оздоблювальних робіт. Шикарний район з чистим повітрям. Поруч парк Перемоги. Подробиці по телефону.

5. Адреса: Кіровоградська область, місто Кропивницький, район Нової Балашiвки, вулиця Семферопольска.

Ціна:

48 000 $
Тип: частина будинку
Поверхів: 1
Спалень: 4
Площа будинку: 80 м2
Ділянка: 4 сот

Автономне Опалення

Продається половина будинку в шикарному районі Нової Балашівки, з чудовим ремонтом. Висота стеля – 2,90. Вся столярка у чудовому стані. Вікна трьох камерні Rehau / 4 кімнати = 3 окремі, одна прохідна. Є можливість зробити кухню-студію. Котел-колонка новий. Є діючий димохід для твердопаливного котла. Труби нові. Підлога бетонна + лінолеум. Будинок дуже теплий.

Літня кухня: є вода та газ. Підвал під літньою кухнею. Фундамент високий, стіни цегляні. Утеплений пінопластом 100мм. Водопостачання центральне, своя каналізація.

Источник

Новости Украины