Представники Донецької ОДА взяли участь у конференції проєкту PROSTO «Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики»

Представники департаменту економіки облдержадміністрації взяли участь у фінальній конференції проєкту PROSTO «Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики». Бенефіціарами Проєкту є Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Доступність до адмінпослуг була і залишається одним з пріоритетів державної політики України. Особливої актуальності зазначене питання набирає в умовах змін лінії фронту, зростаючої кількості ветеранів та людей з інвалідністю. Водночас, розвиток технологій, самовіддана робота працівників центрів надання адміністративних послуг та інноваційні підходи дозволяють навіть за таких умов знаходити оптимальні рішення, спрямовані на забезпечення доступності послуг: інклюзивні ЦНАП, мобільні рішення для обслуговування населення, електронні адміністративні послуги тощо.

Під час заходу представниками центральних та регіональних органів влади, міжнародних донорів, експертів було обговорено досягнення та виклики в цих сферах у 2023 році, представлено огляд «Надання послуг ветеранам війни, членам сімей ветеранів через ЦНАП»

Також на конференції було представлено добрі практики надання адміністративних послуг в громадах.

Джерело

Новости Украины