Приватна школа «Базис» — переваги навчання

 

Діти — це майбутнє. І в залежності від того що ми в них закладемо – залежить майбутнє всього суспільства. Приватні школи Києва зовсім скоро відкриють свої двері учням, а в тому числі й навчальний заклад «Basis», орієнтований на профільну освіту та вивчення англійської мови. Головною ідеєю приватної школи «Базис» є створення міцної основи – якісної освіти.

Детальніше про школу

Навчальний заклад створений вчителями. Людьми, які люблять свою роботу і постійно розвиваються, кожен у своєму напрямку. Колектив школи «Базис» складається з професіоналів своєї справи. Вони за ідею, а не за гроші. Як результат отримання високого рівня освіти учнів школи – зайняті призові місця на всеукраїнських олімпіадах з різних напрямків та участь у марафонах. Вчителі завжди підхоплюють ініціативу дітей і підтримують їх в участі в різних конкурсах і змаганнях.

В основу навчання школи закладені цінності: інтелект, творчість, командність та гідність. Їх дотримуються всі співробітники школи та самі учні. Таким чином у школярів з дитинства вирощується командний дух, творчість стає частиною їхнього життя.

Крім загального освітнього процесу велика увага в школі «Базис» приділяється факультативним гурткам. Після основних уроків, у другій половині дня, діти мають можливість відвідувати: математичний гурток, науковий клуб, програмування, дебатний клуб, спортивні секції та інші. Для молодшої школи розроблена окрема програма, де діти розвивають логіку, акторську майстерність, творчі здібності та фінансову грамотність.

Які переваги має приватна школа «Базис»?

  • Школа заснована вчителями, які знають зсередини всі тонкощі освітнього процесу і на основі багаторічного досвіду розробили програму, яка включає всі найсучасніші методики та освітні підходи. Наприклад, новий напрямок — білінгвальні класи в молодшій школі.
  • Професійний колектив гарантує високий рівень освіти.
  • У навчанні використовується сучасний підхід. Вчителі розробляють авторські курси та підходять до кожного уроку творчо. Таким чином шкільна програма засвоюється краще й отримані знання залишаються на все життя.
  • Крім традиційних знань учні отримують можливість розкрити себе і вийти за рамки виконавців, щоб стати творцями свого життя.
  • Діти розвиваються в різних напрямках. Завдяки чому у них формується високий рівень мислення та розвивається світогляд.

Крок за кроком навчальний заклад допомагає учням створювати себе. У них формується сильний характер і закладається основа – база. За допомогою якої в майбутньому діти будуть здатні ставити перед собою великі цілі та досягати їх. Вони будуть здатні вистояти в нестандартних умовах, стати особистістю і відкривати для себе все нові й нові горизонти. Якщо бажаєте, щоб діти отримали якісну освіту – школа «Базис» запрошує приєднатися до дружньої команди.

Науково-дослідницька школа «Базис» гарантує високий рівень знань і освітній процес, що захоплює.

Якщо у вас залишилися питання, то на сайті www.basis.kiev.ua можна записатись на консультацію, де ви дізнаєтесь всі подробиці освітнього підходу, а також отримаєте інформацію з приводу ціни навчання.

Новости Украины