Пряні трави для найсмачнішої піци

Правильно підібрані прянощі можуть суттєво вплинути на смак піци. Ароматні трави здатні підкреслити властивості інгредієнтів, зробити їх більш вираженими та яскравими. В Італії схожим приправам приділяють особливу увагу, вони є обов’язковими складниками майже у кожному рецепті. Якщо ви фанат знаменитих середземноморських страв, рекомендуємо замовити піцу Рівне. Заклад пропонує скуштувати їжу приготовану згідно зі всіма канонами італійської кухні.

 

Отже, саме трави мають чималий вплив на смакові характеристики піци. Ми опишемо найбільш популярні прянощі, які використовують при її випіканні.

Базилік

Рослина має особливе значення для середземноморської кухні. Його нетиповий аромат та незвичайний присмак здатен перетворити будь-яку страву у витвір кулінарного мистецтва. Приправу можна сміливо назвати універсальною, адже вона бездоганно поєднується з м’ясом, рибою, овочами, сиром.

Базилік відомий не тільки своїм неперевершеним смаком, але також поживною цінністю. В його листях є безліч вітамінів та мінералів, серед яких, зокрема В2, С, А, РР, які незамінні для правильного функціонування організму. Він має здатність регулювати кількість холестерину в крові, а також володіє противірусними, протимікробними та протигрибковими властивостями.

Орегано

Ця трава застосовується в італійській кухні не рідше, ніж базилік. Гіркуватий присмак та яскравий аромат здатні надати страві родзинки та покращити її смак. Зазвичай використовується для риби та м’яса, але також часто виступає в ролі приправи для піци, яку ви можете замовити за посиланням https://la.ua/rivne/. У закладі готують страви за класичними італійськими рецептами і тільки з відбірних продуктів. Якщо вам подобається середземноморська кухня, то вони точно припадуть вам до душі.

Рукола

Цю рослину у більшості випадків подають у свіжому, а не в засушеному вигляді. Вона має не тільки унікальний гострий смак, але і оригінальний вигляд. Саме тому її часто використовують як прикрасу для страв.

Ця гірчична трава володіє величезною кількістю вітамінів групи В, бета-каротину, вітаміну С, А та інших.

Майоран

Ця приправа в основному застосовується для того, щоб підкреслити смак м’ясних інгредієнтів у піці. Гостро-гіркий аромат надає страві пікантності. Мало хто знає, що цю пряну траву використовують навіть під час виробництва слабоалкогольних напоїв, таких як пиво та вино.

Розмарин

На батьківщині його називають “морська свіжість”, завдяки ефірним оліям, які мають особливий бадьорий запах. Його смак нагадує суміш сосни, лимона та камфори. Класично розмарин додають до м’яса, але він також часто стає компонентом чаїв для зігрівання. Вважається, що рослина здатна підвищувати імунітет.

Новости Украины