Продавала неіснуючих тварин: на Дніпропетровщині спіймали чергову інтернет-шахрайку

Вже деякий час на теренах всесвітньої мережі з’явилось чергове шахрайство з торгівлею неіснуючим товаром. На сей раз ошукані громадяни мали намір придбати собак малих порід. Гроші продавчині перерахували, однак тварин так і не отримували.

Правоохоронці встановили, що кримінальний бізнес розгорнула 33-річна раніше судима мешканка Кам’янського. На різних сайтах вона розміщувала оголошення про продаж цуценят малих порід. З потенційними покупцями домовлялась про передоплату, надсилала фото тварини та обіцяла відправити цуценя автомобілем прямо до місця призначення. Як це зазвичай буває у шахраїв всяке спілкування закінчувалось з моменту перерахування задатку. Вона змінювала номер мобільного та особисті данні на сайті оголошень.

 

Таким чином шахрайка працювала 3 місяці. Наразі жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу, та перевіряється її причетність до інших злочинів.

Новости Украины