Ракетний удар по Польщі більш ніж свідома річ

Головна причина удару: показати своєму народові, що колективний захід — боягузи, які нічим не зможуть відповісти на прямий удар по їхній території. Друга вагома причина — шантаж Заходу по примушуванню до переговорів. Дозволю собі висловити власну думку: не було б заяв американських високопосадовців про доцільність переговорів, не було б і цього удару. Ці заяви Путін завжди сприймав як слабкість.

Відео дня

Цей удар потрібен рф саме зараз, коли росіяни вийшли з Херсона і парарлельно отримали жорсткий ляпас від Китаю та США, які спільно заборонили ім шантажувати Україну та світ ядерною зброєю. Російський народ від цього просто щасливий. Удар по фермі в Польщі і втрата Херсона для росіянина речі більш ніж релевантні.

НАТО проведе консультації, які нічим вагомим не завершаться. Росіяни будуть кричати зі своїх прасок про переляканий Захід і вимагатимуть переговорів без попередніх умов.

Думаю, цим ударом росіяни не наблизили, а віддалили такі потрібні ім переговори. Тому, на жаль, не можна виключати і надалі подібних провокацій (не виключено, що і з території Білорусі). Росіяни вчергове пробують примітивно підняти ставки. Але другий подібний удар з великою долею імовірності віддалить навіть примарні переговори. Хоча й не змусить захід почати направляти свої війська в Україну.

Але тепер, від поставок ПВО залежить і безпека самого НАТО.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины