Рашисти в Мелітополі пропіарилися на пораненому підлітку

Рашисты в Мелитополе пропиарились на раненном подростке

Не минуло й два роки, як рашисти опублікували історію дівчини, яка постраждала від вибуху під час святкування мракобісного дня росії в Мелітополі 12 червня.

Привід знайшли відповідний — спільний спецпроєкт містечкового раша-тв "замедіа" і фейкового міністерства охорони здоров'я "герої в білих халатах".

Починається, триває і закінчується стаття в найкращих традиціях "русского мира" — пафосно і нудотно. Цитати, складені строго за методичкою — "Високий рівень російської медицини суперечить західній пропаганді і тим стереотипам про нібито відсталість і дикість РФ, які "цивілізовані" країни намагаються нав'язати всьому світу". Якщо хтось раптом не повірив у "слід заходу", рашисти наполегливо підкреслюють, що показують історію "Без купюр, прикрас і літературного редагування. Просто правда як вона є. Просто життя".

Після цієї мантри читач, напевно, повинен беззастережно повірити кожному слову убогих… Інтерв'ю фашистським "акулам пера" дала мама постраждалої дівчинки. Вона описала, як дізналася про поранення дитини після вибуху, який пролунав в окупованому Мелітополі 12 червня під вікнами МВС рф.

Тут варто зазначити, що дивний вибух був ні чим іншим, як провокацією окупантів. Аж надто гладко він пройшов, і навіть не змусив загарбників зупинити народні гуляння. Не кажучи вже про те, що вибуховий пристрій спрацював рівно біля входу в МВС, у місці, де безліч камер, охорони і військових.

Але повернемося до "спецпроекту" творчих рашистів. Жінка поділилася своїми переживаннями того дня, похвалила лікарів, які надали допомогу доньці, розповіла про реабілітацію в Криму і про те, як складається доля підлітка після травми. Безумовно, розповідь щедро присмачена "правильними" фразами — про терористів, які розмістили вибухівку, подяки псевдогубернатору Є. Балицькому, безоплатну медичну допомогу та інше.

На кого розрахований "проникливий" текст, здогадатися нескладно. Переконані, що на болотах він зайде на "ура". Вже хто-хто, а мелітопольці прекрасно розуміють, що таке стаття для "спецпроекту" і сувора реальність. Ось уже понад рік, як потрапити в лікарню можуть тільки обрані, і здебільшого, зовсім не місцеві і не мирні пацієнти.

Ну, а вже якщо і потрапили — кишеню потрібно тримати ширше. Якщо, звісно, є велике бажання отримати "безплатну" допомогу…

Джерело

Новости Украины