Ребров: Дуже радий зіграти у фінальному матчі Кубка ліги ОАЕ у другому сезоні поспіль

Ребров: Дуже радий зіграти у фінальному матчі Кубка ліги ОАЕ у другому сезоні поспіль

Сергей Ребров, facebook.com/alainfcae

Український тренер Аль-Айна Сергій Ребров розповів про підготовку команди до фінального матчу Кубка ліги ОАЕ проти Аль-Шарджи.

“Дуже радий зіграти у фінальному матчі Кубка ліги ОАЕ у другому сезоні поспіль. Можу запевнити вас, що підготовка команди йде за планом, і всі гравці старанно працюють, щоб досягти поставленої цілі і знову завоювати титул”, – сказав Ребров.

“У світі футболу прийнято програвати або вигравати. Я не боюся жодної команди і взагалі не боюся програти жоден матч. Так, у футбольних матчах завжди присутній тиск. Мій обов’язок – правильно аналізувати стиль гри суперника. В нас був цілий тиждень, щоб підготуватися до фінального кубкового матчу, і ми сподіваємося, що будемо у формі та готові боротися за перемогу”.

У фіналі Кубка ліги ОАЕ Аль-Айн 27 травня зіграє із Аль-Шарджою. Минулого сезону команда Реброва стала переможцем турніру, обігравши у вирішальному матчі Аль-Ахлі.

Сезон у Лізі ОАЕ команда Реброва завершила на другому місці у турнірній таблиці. Нагадаємо, що український тренер найближчими днями може очолити збірну України.

За Аль-Айн також виступає український вінгер Андрій Ярмоленко. Клуб із ОАЕ не планує продовжувати контракт із півзахисником.

Джерело

Новости Украины