Ремонт будівлі Чернігівської міської ради, на який збиралися виділити понад 18 мільйонів, відтермінували

Поточний ремонт будівлі чернігівської міської ради поки не проводитимуть. Таке рішення ухвалив 7 липня виконавчий комітет. На ремонт даху, вікон та системи опалення цієї історичної будівлі планували витратити більше 18 мільйонів гривень, однак це рішення відтермінували.

У перші дні повномасштабного російського вторгнення поряд з будівлею впали дві ворожі ракети. Одна зруйнувала молодіжний центр (колишній кінотеатр імені Щорса), друга завдала нищівних руйнувань дитячій стоматологічній поліклініці та бібліотеці імені Коцюбинського. Вибухова хвиля пошкодила дах будівлі Чернігівської міської ради, також вилетіли шибки, розмерзлася система опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЧЕРНІГОВІ РЕМОНТУЮТЬ ТРЕТЮ МІСЬКУ ЛІКАРНЮ. ФОТО

Через пошкоджені вікна і дах у будівлю, якій вже більше 114 років, потрапила вода, у деяких внутрішніх приміщеннях обвалилася штукатурка та з’явилася пліснява.

Водночас виконавчий комітет погодив виділення майже 7 мільйонів гривень на оплату вже виконаних ремонтних робіт у Поштовій станції на Валу, а також більше 77 мільйонів на відновлювальні роботи в дитсадках №10, 26 і 27, 11-му колегіумі, школах №19 і 20 та головному корпусі міської лікарні №2. Всі ці будівлі постраждали від російських обстрілів.

Джерело — пресслужба Чернігівської міськради

Источник

Новости Украины