РФ відправляє вантажні літаки до Китаю по 10 разів на тиждень – Defence Express

РФ отправляет грузовые самолеты в Китай по 10 раз в неделю – Defence Express

Росія почала активно щось перевозити з Китаю. Сервіси відстеження польотів фіксують регулярні рейси важких транспортних літаків Ан-124 "Руслан" російської компанії "Волга-Днепр".

Про це інформує Defence Express.

Загалом йдеться про близько десяти рейсів за останній тиждень. При цьому росіяни не завжди вмикають транспорндер, що ускладнює їхнє відстеження.

Самі китайці викладають відео з посадкою Ан-124 "Руслан" російської компанії в аеропорті Чжэнчжоу. Також у коментарях до відео зазначається, що літак нібито прибув для того, щоб забрати "військову допомогу — екіпірування, бронежилети, шоломи, одяг тощо".

За інформацією видання, сервіс відстеження польотів Radarbox зафіксував за останні сім днів дев'ять рейсів Ан-124 "Руслан" до Китаю та лише три у зворотному напрямі. Це свідчить про те, що росіяни вимикають транспондер. До перевезень залучені літаки з бортовими номерами RA-82074, RA-82044, RA-82081.

Стандартний рейс виконується за маршрутом Москва-Новосібірськ-Чжэнчжоу-Новосібірськ-Москва. Кінцевим пунктом одного з рейсів був Урумчі. Чженчжоу є потужним логістичним та промисловим центром та потужною індустріальною високотехнологічною зоною, включно з підрозділами китайського оборонного гіганта Norinco. Урумчі також є виробничим майданчиком для цілого ряду промислових гігантів.

На думку журналістів, такі рейси свідчать про те, що РФ вивозить з Китаю військовий вантаж. Крім того, це для неї вкрай терміново, бо інакше його могли б його доправити залізницею.

Також зазначається, що ці рейси — це точно не всі, які РФ здійснила до Китаю, а лише те, що потрапило у сервіси моніторингу польоту цивільних літаків.

 

https://tsn.ua/svit/rf-vidpravlyaye-vantazhni-litaki-do-kitayu-po-10-raziv-na-tizhden-defence-express-2211109.html

 

 

Джерело

Новости Украины