Родина для Джулі і гавкучої компанії: у Львові шукають господарів дев’ятьом собакам, — ФОТО

ЛКП «Лев» шукає домівку для 9 безпритульних собак.

Джуля, Чопік, Алая, Бона, Баффі, Смайлик, Айнуріс, Булка, Мінді мріють мати господаря і дім. Тож ЛКП «Лев» шукає для них люблячі руки.

Джуля, 5 років

Дама у розквіті сил. Кожен рух, кожен погляд — сама граціозність. Була ще тою грабіжницею чоловічих сердець, але прийшов час стати сімейною жінкою.

Чопік, 1 рік

Маленький хлопчик, в якому вже вимальовується манерний та статний красень. А з його комунікабельністю будь-хто одразу себе відчує ніби зі старим другом, якого знаєш багато років.

Алая, 8 місяців

Ще зовсім дитина, але вже зможе багато чому навчити своїх людей. Наприклад: «як знайти собі веселі забави, навіть, якщо дуже сумно», або «як насолоджуватися кожною хвилиною життя».

Бона, 4 роки

Ну не бачила Бона раніше хорошого відношення, тепер і боїться комусь довіритися. Але ми впевнені, що трішки турботи і теплоти перетворять недоступну панянку у найніжнішу дівчинку на світі.

Баффі, 4 роки

Місцева співачка, з таким сильним голосом, що могла б навіть скласти конкуренцію оперним дівам. Тому забудьте про сигналізацію, бо з таким охоронцем, вона буде не потрібна.

Смайлик, 2 роки

Смайлик тільки на фото такий стриманий, бо вирішив зі всією серйозністю віднестись до фотосесії. В житті ж, якщо ви з ним знайдете спільну мову, то такого посміхаку годі й буде шукати.

Айнуріс, 8 років

Айнуріс вже пережила безтурботний період, коли хотілося пригод. Зараз вона потребує спокійного ритму життя в затишному сімейному колі.

Булка, 4 роки

Солодка булочка, яку так і хочеться затиснути в обіймах. Але не дивлячись на свій м’який характер, вона дуже розважлива собачка, яка знає, що хороші дівчатка обов’язково знаходять своє щастя.

Мінді, 3 роки

Мінді травмувала лапку перед тим, як потрапити до нас. Але вона недовго сумувала з цього приводу і вже через тиждень веселила всіх працівників на ЛКП «Лев».

Читайте також: Відпочинок біля Львова: локації з басейнами, екосадиба з козами, лісовий будиночок на озері, — ФОТО

Фото: Іра Шелест

Источник

Новости Украины