Російські військові намагалися вести штурм у Харківській області

Загарбники вели обстріли та намагалися йти на штурм.

Під обстріл окупантів потрапили 20 населених пунктів Харківської області.

На Слов’янському напрямку загарбники намагалися вести штурм у напрямках Барабашівка – Карнаухівка, Сулигівка – Дібрівне, Сулигівка – Нова Дмитрівка в Ізюмському районі. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Крім того, на цьому напрямку російські військові здійснювали вогневе ураження з артилерії по районах населених пунктів Дібрівне, Довгеньке, Вірнопілля, Сулигівка та Чепіль Ізюмського району Харківської області, Мазанівка та Богородичне Донецької області.

Обстріли вели й на Харківському напрямку. Тут загарбники використовували танки, ствольну та реактивну артилерію. Під обстріл потрапили райони населених пунктів Харків, Чугуїв, Золочів, Протопопівка, Соснівка, Коробочкине, Шестакове, Мілова, Дуванка, Гусарівка та Прудянка на півночі та північному сході Харківської області. Авіаудари завдали біля Явірського та Залиману, що поблизу Балаклії, а також Леб’яжого у Чугуївському районі та Старого Салтова.

Як писав UA-NEWS.in.ua, росіяни посилили радіоелектронну боротьбу на Харківщині та працюють над відновленням боєздатності підрозділів.

Джерело

Новости Украины