Пасажирам, які прибудуть до Харкова у День Незалежності, необхідно зберегти квитки

Квитки та паспорт необхідні для пересування містом.

Пасажирів потягів далекого прямування до Харкова просять скасувати поїздки на День Незалежності.

Тим пасажирам, які все-таки прибудуть до Харкова, необхідно зберегти квиток на зазначений потяг та мати з собою паспорт для пересування по місту, оскільки 24 серпня діятиме комендантська година.  Про це повідомила UA-NEWS.in.ua прессекретар регіональної філії «Південна залізниця» компанії «Укрзалізниця» Ірина Гаманенко. 

«Пасажирські потяги далекого прямування будуть курсувати згідно з графіком, але рекомендуємо та наполегливо просимо відмовитися від подорожей на ці дні — змінювати маршрут свого прямування або повертати квиток (гроші будуть зараховані на картку пасажиру). Якщо все ж таки пасажири вирішили прибути до Харкова, вони будуть на вокзалі проходити детальний огляд через рамки, та обов’язково для пересування по місту їм необхідно зберегти квиток та мати паспорт», — пояснила Ірина Гаманенко.

Пасажирам також варто пам’ятати, що 24 серпня під час комендантської години не працюватиме громадський транспорт.

«Щоб не вийшло так, що вони приїдуть і будуть сидіти на вокзалі. Звісно, з вокзалу їх ніхто не вижене. Просто вони повинні розуміти, яким чином вони будуть пересуватися з вокзалу до місця свого призначення», — зазначила Ірина Гаманенко.

Зазначимо, приміські потяги до Харкова 24 серпня скасовані. Крім того, скасовано регіональний потяг № 805/806 сполученням Харків — Конотоп — Харків, який повинен був відправлятися з Харкова 24 та 25 серпня, з Конотопа — 25 та 26 серпня. Цей потяг курсуватиме за розкладом з 27 серпня.

Як повідомив мер міста Лозова у Харківській області Сергій Зеленський, 24 серпня потяг Одеса — Лозова прибуде до Лозової, попри комендантську годину. Пасажирам необхідно буде підійти до чергового на вокзалі, який направить їх до поліцейських. Правоохоронці відвезуть пасажирів до місця призначення.

Нагадаємо, з 22 серпня у Харківській області комендантська година триватиме з 19:00 до 7:00 наступного дня. На День Незалежності вона триватиме понад добу — з 19:00 23 серпня до 7:00 25 серпня. 

Джерело

Новости Украины